​FAQ

Kan det virkelig lade sig gøre at føde uden smerte?

Nej, fødslen kan nok ikke blive helt smertefri, men med nogle konkrete redskaber fra Fantastisk Fødsel© kan du minimere fødselssmerterne markant, og hjælpe dit barn til at få en fantastisk start på livet. Uanset om du står overfor at skulle føde dit første barn eller du har tidligere fødselsoplevelser med dig, kan du få en Fantastisk Fødsel©.

Hvad kan jeg få ud af at anvende Fantastisk Fødsels teknikker?

Med Fantastisk Fødsel© Fødselsforberedelse, får du udover et intensivt kursus i Fantastisk Fødsel© Fødselsteknikker, også en masse nyttig viden om fødslen og en stor portion mod, til at give dig selv, din partner og dit kommende barn en Fantastisk Fødsel©.

Med Fantastisk Fødsel© vil du opleve en helt ny side af dig selv, ikke være til at skyde igennem af stolthed over din præstation og være høj af beruselse over hvor fantastisk det kan være at hjælpe dit barn til verden.

Slut med søvnløse nætter og spekulationer over hvordan du skal klare dig igennem din fødsel, slut med at miste kontrollen når veerne overtager styringen i din krop. Du behøver ingen forudsætninger for at deltage i Fantastisk Fødsel© Fødselsforberedelse. Der er ingen hokus pokus, røgelse eller akrobatagtige yogastillinger, blot en række konkrete teknikker, uundværlig viden om fødslen, sammensat så du får det bedste udbytte.

Hvad hvis der opstår komplikationer under min fødsel?

Alle teknikker fra Fantastisk Fødsel© kan anvendes hvad enten fødslen forløber ukompliceret, sættes i gang, assisteres med medicinsk smertelindring eller ve-fremmende medicin, foregår med fosterovervågning eller på anden måde hjælpes på vej af teknologi eller medicin. Skulle der opstå komplikationer under din fødsel, kan du alligevel have stor glæde at Fantastisk Fødsel© teknikkerne, netop fordi du skaber de bedste betingelser for din krop og for dit barn, selv under belastende forhold.

Hvordan kan jeg anvende Fantastisk Fødsel© teknikker hvis min jordemoder ikke kender til metoden?

Langt de fleste jordemødre er uddannet i afspændingsteknikker og kender til Lamazemetoden (på dansk kendt som psykoprofylaksen) som Fantastisk Fødsel© bygger sine forudsætninger på. Derfor vil Fantastisk Fødsel© teknikker ikke være fremmed for personalet på fødeafdelingerne. For at gøre det nemt for dig og din jordemoder har vi udformet en brochure du kan give til personalet på fødeafdelingen når du skal føde.

Hvordan får jeg en Fantastisk Fødsel©?

Hemmeligheden bag en Fantastisk Fødsel© ligger i de fem forudsætninger Forberedelse, Ansvar, Kontrol, Teknik og Afspænding. Disse fem forudsætninger udgør de redskaber du skal træne gennem graviditeten og benytte dig af under din fødsel for at få en Fantastisk Fødsel©. Når du deltager i Fantastisk Fødsel© Workshop vil du ikke være i tvivl om hvordan du anvende disse forudsætninger under din fødsel.

Hvordan adskiller Fantastisk Fødsel© sig fra andre fødselsforberedelsesformer?

Med Fantastisk Fødsel© giver vi dig en række konkrete redskaber dels i form af deltagelse i vores Fantastisk Fødsel© Workshops, samt Fantastisk Fødsel© Workbook og Fantastisk Fødsel© Voiceguide, der guider dig step-by-step igennem din fødsel.

Fordi vi begge er uddannede jordemødre har vi vores faglige baggrund i orden, ligesom vi har en bred praktisk erfaring med fødsler fra vores arbejde på nogle af landets større fødesteder. Desuden er vi begge mødre og har født hver to børn, så vi har også prøvet Fantastisk Fødsel© af på egen krop.

Hvornår er det ideelt at deltage i Fantastisk Fødsel© Workshop?

Vi anbefaler at du deltager i workshoppen fra du er i ca. 25. graviditetsuge og frem til du er i 36. graviditetsuge, for at have god tid til at indlære teknikkerne (vi anbefaler at du træner programmet igennem to gange om ugen). Fra ca. 36. uge indøver du træningsprogrammet hver dag frem til din fødsel.

Kommer du først i gang med din træning efter 36. graviditetsuge er det særligt vigtigt, at du træner intenst og målrettet. Vi tilbyder dig derfor en personlig evaluering via email allerede efter to uger, så du hurtigt kan fokusere din energi op til din fødsel.

Du kan altid kontakte os, hvis du har behov for et skræddersyet forløb, eller hvis du er i tvivl om du kan nå at få det fulde udbytte af Fantastisk Fødsel© Workshop eller Fantastisk Fødsel© Webkursus.

Workshop​s

Den 16. sep' 2015 kl. 18.30-22.00

Fantastisk Fødsel© Fødselsforberedelse i Næstved, hvor du med et 3,5 timers intensivt kursus guides gennem Fantastisk Fødsel© teknikker.

​Fantastisk Fødsel Forløb i Holbæk

Tirsdage i ulige uger

Fødselsforberedelse på hold i Holbæk, hvor du får både den teoretiske, fysiske og mentale forberedelse til din kommende fødsel, og grundig indføring i Fantastisk Fødsel Fødeteknikker

Fantastisk Fødsel

v/ Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen

Birkemosevej 5Y

3550 Slangerup​

Tlf.: 30 48 02 88 / 30 48 02 85

E-mail: info@mom-to-be.dk​​