​Referencer

Har du lyst til at dele din fantastiske fødsel med os, så kontakt os her.

​Monica, førstegangsfødende

“Sidder og nyder synet af min smukke smukke datter født på Næstved Sygehus fredag d 16/8, ved hjælp af Fantastisk Fødsels koncept om smertefri fødsel. Må sige at det lykkedes til fulde!!! Jeg havde totalt styr på min krop, anvendte de to super effektive vejrtrækningsteknikker og fødte uden smertelindring. Jeg blev af flere jordemødre undervejs rost for mit arbejde og min måde at takle forløbet på. De kunne godt se, at jeg var velforberedt! Så kære kommende mødre, som måske netop nu er ved at forberede sig til deres fantastiske øjeblik…..øv jer, dygtiggør jer og brug teknikkerne, for de virker. Og til Camilla og Mette – 1000 tak fordi jeg blev introduceret til jeres koncept! Det var mere end guld værd.”

​Inger, førstegangsfødende​

“Hej Gry og Mette.

Tak for hjælpen med en tæt på fantastisk fødsel. Havde det ikke været for overbelægning og helt enorm travlhed på Herlev for 2 uger siden idag, så havde det været fantastisk. Jeg klarede fødsel af vores lille datter uden smertestillende og med kun et sting pga en lille rift. Og jeg fik rig lejlighed til at benytte mig af vejrtrækningsteknikker, da jeg blev igangsat onsdag morgen og fødte lidt over midnat natten til fredag.

Tak for et super godt kursus….

M.v.h. Inger”.

​Marlene, førstegangsfødende:

"Kære Mette og Camilla… Kan simpelthen ikke finde ord nok til jer…..Men skal alligevel prøve at beskrive min taknemmelighed over, det i har lært mig!! I har været med til at give mig den FANTASTISKE FØDSEL, jeg kun turde drømme om jeg fik….. Min veninde og jeg var til en workshop i Roskilde ved jer i Maj måned. Efterfølgende tog vi begge hjem med en super god oplevelse og et stort håb og tro på jeres metode/teknik. Jeg fik derefter tilsendt voiceguiden fra jer og den blev trænet og trænet og trænet. Jeg var nu super klar til fødslen og følte mig tryg og meget velforberedt. Jeg har hele tiden troet på, at det ville virke for mig og det gjorde det i høj grad!!! Vil blot fortælle jer og alle folk der måtte se dette, at jeres metode/teknik er genial!!! Fra mine veer startede, til jeg havde min guldklump på min mave gik der blot 7 timer(Er førstegangs fødende!) Under hele forløbet havde jeg kontrol og styr på min vejrtrækning og aspændingsteknikken virkede også rigtig fint. Min jordemoder var meget imponeret og hun kunne med det samme se at den her fødsel var der sku tjek på. Så…… Mette og Camilla endnu engang Tusind tak for jeres store hjælp…. Min “lille” søn 4116 g og 56 cm er sund og rask og selvfølgelig den dejligste på denne jord… Stor varm hilsen Marlene Wegge”.

​Julie, førstegangsfødende:

​“Jeg er den nævnte veninde i Marlenes opslag og vil gerne tilslutte mig anerkendelsen af jeres teknik. Jeg er sikker på at min afspændthed i hænder, kæbe og skuldre sammen med gispeteknikken og min mentalt positive indstilling til veerne gjorde at Oskar kom til verdenen i løbet af 12 timers arbejde og uden nævneværdig smerte. Selvfølgelig gjorde det ondt; men slet ikke så jeg ikke kunne være i det. Fik ikke anden smertelindring end en varmepude og ilt. Jeg er både meget taknemmelig for og stolt over min fødsel. Næste gang skal jeg dog lytte bedre efter om pressefasen ;-) Mon I mener man fortsat skal være afspændt der? Havde virkelig et indre dilemma med mig selv til sidst. Jeg var dybt fokuseret på at være afspændt, mens alle omkring mig syntes jeg skulle spænde som en bue … Men skidt pyt – Oskar kom jo til verdenen i løbet af no time alligevel ;-) ”.

​Mascha Vang, førstegangsfødende:

​“I sidste uge panikkede jeg!

Min fødsel nærmer sig mere og mere, og lige nu er jeg den næste i køen, af dem jeg kender. Mandag læste jeg at Tina Lund havde født, og tirsdag ringer min veninde Sarah fra sygehuset, hvor hun ligger og kort efter får et akut kejsersnit. Holy moly… SÅ bliver jeg bange!!

Min mangeårige veninde og jordemoder Mette, har startet fødselsforberedelse op, sammen med hendes veninde og kollega Camilla. Sammen har de Fantastisk Fødsel Fødselsforberedelse, som går ud på at føde med teknikker, så du selv har kontrol over din krop og smerter.

Jeg har hele tiden vidst at jeg gerne ville med til sådan en aften, der normalt tager 3 timer. Jeg har nemlig kun været til et “foredrag” på Kolding sygehus, som jeg ikke følte jeg fik meget ud af – for hvad med det der vejrtrækning?? Det nævnte de ikke lige, og nu har jeg altså set VIRKELIG mange amerikanske film, hvor de ligger og gisper efter vejret. Jeg vil også gispe efter vejret!Samme aften kører Nicolas og jeg til Holbæk, hvor der afholdes fødselsforberedelse. Vi er i alt 8 piger og 3 mænd. Ikke 80, som på Kolding sygehus.

Her får vi alt at vide omkring fødslen, og vigtigst af alt, vejtrækningsøvelser. Sidst på aftenen ligger vi på måtter, og træner hvordan vi skal trække vejret under en ve, under pressefasen og hvordan man slapper af i kroppen og sindet, så man bedre kan kontrollere sin krop og smerte. Det handler om at tage ansvar for sin egen fødsel, og ikke bare ligge og skrige, og presse som om du var på toilettet. Og det hele giver faktisk ret god mening.

Nu skal jeg træne at trække vejret på disse måder – og det er altså virkelig noget jeg skal øve mig på, for det er ikke let, som højgravid. Men det bliver det!

Mange har spurgt hvordan aftenen gik, og jeg kan kun sige, at jeg føler mig MEGET bedre rustet og meget mere tryg ved at skulle føde. Jeg er ikke længere bange

Nåhhh ja, der var også goodie bag:o)

Ja, jeg havde pakket det hele ud inden vi nåede hjem. Faktisk inden vi gik igang, hvis jeg skal være helt ærlig. Så kan ikke vise alle de gode ting. Men der var for over 1000 kr. lækkerier :o )

Bla. et gavekort til Babysam, en lille sparkedragt, en sut, gavekort til stamceller (altså ikke til hele svineriet). Kan ikke lige huske resten”.​

Workshop​s

Den 16. sep' 2015 kl. 18.30-22.00

Fantastisk Fødsel© Fødselsforberedelse i Næstved, hvor du med et 3,5 timers intensivt kursus guides gennem Fantastisk Fødsel© teknikker.

​Fantastisk Fødsel Forløb i Holbæk

Tirsdage i ulige uger

Fødselsforberedelse på hold i Holbæk, hvor du får både den teoretiske, fysiske og mentale forberedelse til din kommende fødsel, og grundig indføring i Fantastisk Fødsel Fødeteknikker

Fantastisk Fødsel

v/ Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen

Birkemosevej 5Y

3550 Slangerup​

Tlf.: 30 48 02 88 / 30 48 02 85

E-mail: info@mom-to-be.dk​​