Fantastisk Fødsel - hvem er vi?

Virksomhedsprofil

​Virksomheden mom-to-be.dk blev dannet i 2012 på baggrund af et mangeårigt samarbejde mellem virksomhedens to indehavere, og en fælles passion for at medvirke til at skabe fantastiske fødsler.

mom-to-be.dk tilbyder bl.a. undervisning til kommende forældre bl.a. i form af fødselsforberedelseskonceptet Fantastisk Fødsel©, forskellige mom-to-be© Events for kommende forældre samt private jordemoderydelser som fx privat fødselsforberedelse, jordemoderkonsultation, akupunktur, graviditetsmassage og ammerådgivning.​

​Medejer af mom-to-be.dk Jordemoder Mette Radmer

 • Mor til Caya fra 2008 og Axel fra 2011.
 • BA i Jordemoderkundskab fra Jordemoderskolen i København (2006).
 • 8 års erfaring som jordemoder fra et offentligt fødested (ansat på specialafdeling 2006-2014).
 • Underviser på sygeplejerskeuddannelsen i obstetrik (fødselslære).
 • BA i pædagogik (2014)

Medejer af mom-to-be.dk Jordemoder Camilla Gry Temmesen

 • Mor til Alma fra 2008 og Vega fra 2011.
 • BA i Jordemoderkundskab fra Jordemoderskolen i København (2006).
 • 8 års erfaring som jordemoder fra et offentligt fødested (ansat på specialafdeling 2006-2014).
 • Forfatter bag bogen “Graviditetskalenderen” (Gyldendal 2011).
 • Forfatter bag iPhone app’en “Graviditetskalenderen” (Gyldendal 2011).
 • Udvikler og forfatter til iPhone app’en “Fødselshjælperen” (AppStore 2013).
 • Brevkasseskribent i ekspertpanelet på Magasinet MOR (2008-2013).
 • Life – and Businesscoach fra Manning Inspire (2014).

Bag konceptet Fantastisk Fødsel© finder I jordemødrene Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen. Til dagligt driver vi jordemodervirksomheden mom-to-be.dk.

Begge er vi uddannet fra Jordemoderskolen i København i 2006, og har 8 års solid erfaring med graviditet og fødsel, både fagligt og privat. ​

​Med en bred vifte af erfaringer fra fødslernes verden, kombineret med vores passionerede ønske om at skabe fantastiske fødsler, har vi med konceptet Fantastisk Fødsel© videreudviklet den internationale psykoprofylaktiske tilgang til fødsler og ført denne tankegang ind på de moderne fødeafdelinger i dag.​

​Vores baggrund for at skabe Fantastisk Fødsel:

​Mette:

”På fødestederne oplever vi ofte kvinder, som bliver overrumplet af veerne, og til trods for al den information de har fået fra deltagelse i det offentlige fødselsforberedelsestilbud, har de ingen konkrete redskaber til rådighed når fødslen går i gang. Mange kvinder føler sig passive, når veerne gør deres arbejde og det gælder for dem om at holde ud så længe som muligt, inden de skal være aktive og begynde at presse barnet ud. Jordemødrene på landets fødesteder er utrolig kompetente til at hjælpe kvinder med at klare fødslen godt og til at guide i f.eks. valg af smertelindring, men når fødslen er i gang, og den fødende ”sidder i saksen”, er det jo lidt sent at begynde at træne afspænding, vejrtrækning og lære sin krop at kende. Alt det ved vi nemlig gør en enorm forskel”.

Camilla:

”Når veerne kommer på fuld styrke, skal du kunne arbejde med dem og være tryg, have overskud og nyde den kæmpe indsats du og din krop gør. Hemmeligheden bag en Fantastisk Fødsel© er at være grundigt forberedt, at tage ansvar for sin fødsel, at have kontrol over fødslen, indlære teknikkerne og formå at være i en tilstand af afspænding fra start til slut. Alle disse forudsætninger lærer du med Fantastisk Fødsel©”.

Mette:

”Vi har nævnt det tidligere, men for at understrege pointen gør vi det lige igen; du stiller jo heller ikke op til et maratonløb, uden først at have trænet til det, vel?!”

Camilla:

”Vi har begge født hver to børn, og efter første fødsel måtte vi erkende at det måtte vi – både som jordemødre og mødre – gøre anderledes. Fantastisk Fødsel© blev skabt, og både vi og alle de kommende mødre der før kørte med bævende knæ af sted mod fødeafdelingerne, kan i stedet vælge at tage afsted med ophøjet sindsro og få en virkelig fantastisk oplevelse”.

Camilla:

”Gravide anno 2011 er enormt engagerede i den store begivenhed – fødslen – der ligger foran dem. Nogle er direkte angste for hvad de kan vente sig, andre ved overhovdedet ikke hvad de skal forvente og tager det som det kommer. Når fødslen først er i gang, mangler de konkrete redskaber til at tackle fødselssmerterne, og nogle ender med at føle sig som en fiasko, hvis ikke fødslen forløber problemfrit”.

Workshop​s

Den 16. sep' 2015 kl. 18.30-22.00

Fantastisk Fødsel© Fødselsforberedelse i Næstved, hvor du med et 3,5 timers intensivt kursus guides gennem Fantastisk Fødsel© teknikker.

​Fantastisk Fødsel Forløb i Holbæk

Tirsdage i ulige uger

Fødselsforberedelse på hold i Holbæk, hvor du får både den teoretiske, fysiske og mentale forberedelse til din kommende fødsel, og grundig indføring i Fantastisk Fødsel Fødeteknikker

Fantastisk Fødsel

v/ Mette Radmer og Camilla Gry Temmesen

Birkemosevej 5Y

3550 Slangerup​

Tlf.: 30 48 02 88 / 30 48 02 85

E-mail: info@mom-to-be.dk​​